Deschiderea festivă a noului an școlar 2019-2020 la Grădinița cu program prelungit ,,Pescăruș” Mangalia

După o vacanță frumoasă și plăcută, a început un nou an școlar, cu o semnificație deosebită pentru cei care trec pragul cuprinși de dorința cunoașterii și a acumulării de cat mai multe cunoștințe folositoare pentru viața de zi cu zi. Este un moment emoționant și special pe care fiecare dintre cei prezenți îl experimentează unic în felul său.

Doamna director, Anamaria VOCHIN le-a urat ,,Bun venit!” tuturor preșcolarilor, părinților, colegelor, copiilor care se află în prima lor zi de grădiniță, care își întâlnesc pentru prima dată dascălii, de la care vor învăța bunătatea, curajul, perseverența, compasiunea, iubirea de semeni și de patrie. Le-a  urat  tuturor celor care pornesc la drum în acest an școlar  forță interioară, inspirație, creativitate, perseverență și bucurie!

Grădinița este locul care oferă un climat socio-afectiv sigur, în care sunt sădite semințele viitorului. Văzută ca şi o extensie sănătoasă a familiei şi ca o treaptă necesar evolutivă spre şcoală,  participă la scopul general de formare armonioasă, mentală, spirituală, morală şi estetică a copiilor.