Rămas bun, dragă grădiniță!

Ce simte un suflet de copil la terminarea anilor de  grădiniță?

Recunoștință, bucurie, dragoste, melancolie?  In primul rând recunoștință doamnelor profesor Buciu Elena si Gheorghiță Camelia. Recunoștință pentru sufletul, truda, înțelegerea sinceră, pentru atenția oferită fiecărui copil, pentru bucuria inocentă a copilăriei trăite intens, pentru poveștile și jocurile minunate , pentru mângâierea și bunătatea  lor.

Mulțumire aducem doamnelor îngrijitoare  care i-au făcut mari pentru dăruirea, grija, atenția nemărginită.

Doamnele educatoare au construit temelia aceasta pe care se pot înălța etape mărețe.Porniți cu încredere dragi delfinași, un nou început vă așteaptă!

Succes la școală!

Grupa mare Delfinașii

Prof.înv.preșc. Buciu Elena

Prof.înv.preșc. Gheorghiță Camelia

Grupa Peștișorii aurii au încheiat anul  școlar 2022-2023, participând cu emoție la activitatea de absolvire. După vacanța de vară binemeritată se vor întoarce la grădiniță având susținerea și motivația permanentă  a  doamnelor educatoare.

Grupa mijlocie Peștișorii aurii

Prof.înv.preșc.Stan Mirela

Prof.înv.preșc.Stefan Alina-Mihaela

Grupa mică A Steluțele de mare  încheie primul an de grădință cu gânduri bune, jocuri frumoase,  zâmbete calde alături de doamnele educaoare.

Prof.înv.preșc. Gheorghe Elena

Prof.înv.preșc. Ursuleanu Ana-Ramona

Grupa mică B Pescărușii sunt absolvenții primului an de grădiniță.Un an plin de emoții, de veselie, cântec , încredere, prietenie  și povești.

Prof.înv.preșc. Serban Tatiana

Prof.înv.preșc. Gorun Camelia